PRODUCT | ||||
Rundvlees | van | tot | van | tot |
Brisket | 100 °C | 150 °C | 88 °C | 96 °C |
Beef ribs | 100 °C | 150 °C | 85 °C | 95 °C |
Rib roast / Cote de Boeuf | 100 °C | 150 °C | 54 °C | 63 °C |
Steak heel | 100 °C | 150 °C | 54 °C | 63 °C |
Runderworst | 100 °C | 150 °C | 57 °C | 71 °C |
Tri-tip / liesstuk / ezeltje | 100 °C | 150 °C | 54 °C | 60 °C |
Rollade | 100 °C | 150 °C | 52 °C | 85 °C |
Steak High and Fast | 170 °C | 260 °C | 49 °C | 68 °C |
PRODUCT | ||||
Kalfsvlees | van | tot | van | tot |
Kalfsvlees roast / hele delen | 100 °C | 150 °C | 57 °C | 71 °C |
Kalfsvlees, koteletten, steaks | 170 °C | 260 °C | 57 °C | 68 °C |
PRODUCT | ||||
Varkensvlees | van | tot | van | tot |
Schouder heel / Boston but | 100 °C | 150 °C | 88 °C | 96 °C |
Baby back ribs / Rugribben | 100 °C | 150 °C | 82 °C | 88 °C |
St. Louis style / Buikribben | 100 °C | 150 °C | 82 °C | 85 °C |
Lende | 100 °C | 150 °C | 63 °C | 74 °C |
Heel varken | 100 °C | 150 °C | 74 °C | 88 °C |
Varkensworst | 100 °C | 150 °C | 63 °C | 74 °C |
Ham | 100 °C | 150 °C | 63 °C | 71 °C |
Procureur, snijden of pullen | 100 °C | 150 °C | 73 °C | 96 °C |
Koteletten | 170 °C | 260 °C | 63 °C | 74 °C |
PRODUCT | ||||
Gevogelte | van | tot | van | tot |
Kip heel | 135 °C | 175 °C | 74 °C | 79 °C |
Kip delen | 135 °C | 175 °C | 74 °C | 79 °C |
Kipfilet | 100 °C | 150 °C | 66 °C | 74 °C |
Kalkoen heel | 100 °C | 150 °C | 74 °C | 79 °C |
Kalkoen delen | 135 °C | 175 °C | 74 °C | 79 °C |
Kalkoen borstfilet | 100 °C | 150 °C | 74 °C | 79 °C |
Kwartel heel | 100 °C | 150 °C | 74 °C | 79 °C |
Fazant heel | 100 °C | 150 °C | 74 °C | 79 °C |
Eend heel | 100 °C | 150 °C | 74 °C | 79 °C |
Eendenborstfilet | 100 °C | 150 °C | 49 °C | 68 °C |
PRODUCT | ||||
Lamsvlees | van | tot | van | tot |
Lamsschouder | 100 °C | 150 °C | 60 °C | 70 °C |
Lamsbout | 100 °C | 150 °C | 60 °C | 70 °C |
Lamsrack | 100 °C | 150 °C | 50 °C | 60 °C |
Lamsfilet | 100 °C | 150 °C | 50 °C | 60 °C |
PRODUCT | ||||
Vis, schaal- en schelpdieren | van | tot | van | tot |
Zalm heel | 100 °C | 130 °C | 57 °C | 63 °C |
Zalmfilet | 100 °C | 130 °C | 57 °C | 63 °C |
Forel heel | 100 °C | 130 °C | 57 °C | 63 °C |
Witvisfilet | 100 °C | 130 °C | 57 °C | 63 °C |
Witvis heel | 100 °C | 130 °C | 57 °C | 63 °C |
Garnalen | 100 °C | 130 °C | 57 °C | 60 °C |
kreeft | 100 °C | 130 °C | 57 °C | 60 °C |
PRODUCT | ||||
Diversen | van | tot | van | tot |
Fatty / Meatloaf | 120 °C | 150 °C | 63 °C | 71 °C |
MOINK Balls | 120 °C | 150 °C | 57 °C | 71 °C |
Hamburgers, rund, low & slow | 100 °C | 150 °C | 57 °C | 71 °C |
Hamburgers, rund, high & fast | 170 °C | 260 °C | 57 °C | 71 °C |